Wat moet ik doen met mijn robotmaaier tijdens de winter?

Tijdens de wintermaanden stockeer je de robotmaaier het best op een droge en vorstvrije plaats. Idealiter bescherm je de maaier ook tegen vocht en direct zonlicht. De ideale temperatuur is 12 graden. Vooraleer je de robotmaaier stockeert, reinig je deze best grondig.

Het laadstation kan wel buiten blijven staan en dan is het belangrijk dat dit in de winter onder stroom  blijft staan. Om het laadstation te beschermen tegen vorst, kan je het afdekken. Raadpleeg ook zeker de handleiding van de fabrikant. De werkwijze om een robotmaaier uit te schakelen voor de winter kan verschillen.

Hoe moet ik mijn robot uitschakelen voor de winter? #

Voor het uitschakelen van jouw robotmaaier voor de winter, raadpleeg je best de handleiding van jouw specifieke robotmaaier of je neemt een kijkje op de website van Husqvarna.

Het wordt aangeraden om jouw robotmaaier tijdens de winterperiode binnen op te bergen en een jaarlijks onderhoud te doen. In onze webshop kan je terecht voor accessoires om je robotmaaier op te bergen, zoals een muurhouder, draagtas of afdekzeil. Daarnaast kan je er ook terecht voor allerlei reserveonderdelen zoals mesjes, wielen, begeleidingsdraden of een EHBO-kit.

Je kan niet bij ons terecht voor winteropslag of (winter)onderhoud.

Bestuurder Nico van ons moederbedrijf GRASROBOTS.be legt je graag uit hoe je je robotmaaier correct uitschakelt voor de winter in dit filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven