Wat als ik een winteronderhoud wil laten uitvoeren aan mijn robotmaaier of tuinmachine? Ik heb geen plaats om mijn robot in de winter te stockeren … Hebben jullie daar een oplossing voor?

Voor het uitschakelen van jouw robotmaaier voor de winter, raadpleeg je best de handleiding van jouw specifieke robotmaaier of neem je een kijkje op de website van Husqvarna. Het wordt aangeraden om jouw robotmaaier tijdens de winterperiode binnen op te bergen en een jaarlijks onderhoud te doen. In onze webshop kan je terecht voor accessoires om je robotmaaier op te bergen, zoals een muurhouder, draagtas of afdekzeil. Daarnaast kan je er ook terecht voor allerlei reserveonderdelen zoals mesjes, wielen, begeleidingsdraden of een EHBO-kit. Als je geen ruimte hebt om je robotmaaier in de winter te stockeren zijn er wel wat creatieve oplossingen mogelijk. Je hebt o.a. de opbergtassen, maar er bestaan ook specifieke muurbeugels zodat je je robot aan de muur kan hangen en deze een minimum aan plaats inneemt.

In de handleiding van jouw Husqvarna Automower staat beschreven hoe je je robotmaaier kan onderhouden. Regelmatig de machine grondig schoonmaken is al een goed begin. Tijdens het maaiseizoen is het ook aangeraden om regelmatig de mesjes te controleren. Zijn ze nog scherp genoeg? Maaien ze naar wens? Kunnen onderdelen zoals de messenschijf en wielen nog vlot ronddraaien? Controleer ook rubbers goed op slijtage, zoals scheuren of andere beschadigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven