Over GROEN-TECHNIEK.be

Welkom bij GROEN-TECHNIEK.be, een totaal nieuwe manier van grasmaaien. Onze robotmaaiers maken jou het leven makkelijk. Zij houden het gras groen en gezond in je achtertuin, zonder tussenkomst van personen!

Groen-Techniel_Logo FINAAL Met slogan 300ppi

Je kan sinds 2023 online jouw weg vinden naar www.GROEN-TECHNIEK.be.

Anders dan ons moederbedrijf GRASROBOTS.be, leggen wij enkel en alleen de focus op online-verkoop. Wat is dan precies het verschil tussen GROEN-TECHNIEK.be en GRASROBOTS.be?

Laat je je graag bijstaan met deskundig advies op maat en een service door professionals? Voor die uitgebreide dienstverlening ben je bij GRASROBOTS.be aan het juiste adres. GRASROBOTS.be heeft de mensen, middelen en jarenlange ervaring om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

youtube-video-thumbnail

Via de website en in de toonzalen kan je terecht voor de aankoop van jouw robotmaaier en de installatie ervan. Ook na verkoop blijft GRASROBOTS.be je ondersteunen. Dankzij de onderhoudsformules kan je op beide oren slapen en je robotmaaier elk seizoen opnieuw zorgeloos opstarten.

Koop je een robotmaaier via GROEN-TECHNIEK.be? Dan kies je uitdrukkelijk voor een lagere prijs en een minimale service. Om die voordelige prijzen te kunnen aanbieden, kiezen we er dus voor om geen extra servicediensten aan te bieden en louter te fungeren als online webshop. Dé ideale oplossing voor de doe-het-zelver die graag de handen uit de mouwen steekt.

Kies je ervoor om jouw robotmaaier via GROEN-TECHNIEK.be aan te kopen en wil je achteraf alsnog een beroep doen op service van GRASROBOTS.be? Dat kan, mits een extra kost en mogelijk een langere wachttijd. Wens je toch liever een snelle en goedkopere service? Dan koop je beter jouw robotmaaier bij GRASROBOTS.be.

De Husqvarna producten uit onze webwinkel kunnen worden bekeken en gedemonstreerd in elke door Husqvarna Erkende Locatie. Je kan via de officiële website van Husqvarna zowel informatie over producten als verkooppunten terugvinden.

Uiteraard kan je ook bij andere Husqvarna verkooppunten terecht voor zowel advies als dienst na verkoop. Je kan via de officiële website van Husqvarna zowel informatie over producten als verkooppunten terugvinden.

Producten in de kijker

Toch liever meer service?

Winkelwagen
Scroll naar boven