Toch liever meer service?

Koop je een robotmaaier of tuinmachine via de webshop van GROEN-TECHNIEK.be? Dan kies je ervoor om zelf aan de slag te gaan om jouw robotmaaier te installeren en te onderhouden. De perfecte oplossing voor de doe-het-zelver.

Op de webshop van GROEN-TECHNIEK.be kies je uitdrukkelijk voor een lagere prijs en minimale service. Hoe dat mogelijk is? We kunnen de prijzen in onze webshop voordelig houden door louter te fungeren als online verkooppunt en geen extra servicediensten aan te bieden bovenop de algemene garantievoorwaarden die Husqvarna biedt.

Bij ons moederbedrijf GRASROBOTS.be daarentegen draait het allemaal om service en ontzorging. Bij de aankoop van een robotmaaier aan de advies verkoopprijs bij GRASROBOTS.be kan je daarnaast rekenen op een uitgebreide dienstverlening, met o.a. installatie en onderhoudsformules om jouw toestel in topconditie te houden. Dankzij de mensen, middelen (twee winkels) en jarenlange ervaring kunnen ze jou optimaal van dienst zijn.

Kortom, je kiest voor een voordeligere prijs zonder service bij GROEN-TECHNIEK.be OF je kiest voor een robotmaaier met bijhorende servicediensten bij GRASROBOTS.be.

Winkelwagen
Scroll naar boven