Hoe installeer ik een robotmaaier?

Afhankelijk van jouw tuin en het type robotmaaier kan de installatie van jouw toestel enkele uren in beslag nemen. Dankzij de installatie-instructies in de handleiding kan je er zelf mee aan de slag. Heb je nood aan extra service? Via ons moederbedrijf GRASROBOTS.be kan je een robotmaaier kopen met een onderhoudsovereenkomst en installatieservice. Hoe we bij GRASROBOTS.be als specialisten jouw robotmaaier installeren? Dat lees je hier.

Begin je met installeren? Zorg er eerst en vooral voor dat je een elektriciteitsvoorziening hebt in de buurt van je robotmaaier. Daarnaast is het ook handig om een overzichtelijke plattegrond te maken van jouw tuin en te noteren hoe je alles gaat installeren. Stoot je na verloop van tijd op een storing? Dan hoef je je niet meer af te vragen waar je destijds de bekabeling hebt voorzien. 

Afhankelijk van jouw specifieke robotmaaier zal de installatie anders verlopen. Vooraleer je de robotmaaier wil installeren, maai je best het gazon voor een laatste keer met een traditionele grasmaaier zonder mulchfunctie. Eventuele kuilen vul je best op. Zorg ervoor dat je met een schone lei kan beginnen.

  • Een robotmaaier met perimeterdraad

In de bijgeleverde handleiding kan je de installatie-instructies vinden. Zoek je liever online naar voorbeelden of antwoorden? Dan kan je hier op de site van Husqvarna terecht. Bij een robotmaaier met een perimeterdraad dien je de draad rondom je tuin te leggen. Hoe je dat doet, lees je in de handleiding of in onze FAQ. Je kan ook dit filmpje van Husqvarna Nederland raadplegen.

  • Een draadloze robotmaaier

In de bijgeleverde handleiding kan je de installatie-instructies vinden. Zoek je liever online naar voorbeelden of antwoorden? Dan kan je hier op de site van Husqvarna terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven