Waarom is GROEN-TECHNIEK.be goedkoper vergeleken met andere aanbieders?

Bij GROEN-TECHNIEK.be ligt de focus 100% op online verkoop via onze webshop. We monitoren zeer nauwgezet de prijszettingen van onze collega’s en proberen zo een goedkopere optie aan te bieden. Hoe we onze scherpe prijzen kunnen hanteren? Dat verschil zit in de bijhorende service en meer specifiek in het feit dat we geen installatie etc. aanbieden. GROEN-TECHNIEK.be vangt enkel de fabrieksgarantie op en staat verder NIET in voor installaties, herstellingen of onderhoud. Daarnaast verwerken we bestellingen enkel via onze webshop en hebben we geen fysieke toonzaal.

Ben je een handige doe-het-zelver? Dan kan je zeker en vast aan de slag met de installatiekit en handleiding van je tuinmachine.

Heb je toch nood aan meer uitleg en vertrouw je graag op de kennis en ervaring van een specialist? Dan kan je voor de aankoop van jouw robotmaaier en meer service op maat terecht bij ons moederbedrijf GRASROBOTS.be. Dankzij één van de servicepakketten kan je onbezorgd genieten van jouw machine en blijft die ook in topvorm.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven